Lambaliha retseptid

Lambaliharulaad 

Toidutare, 25. november 2006, 16:50
Suitsuribi, mustade ploomide ja õuntega täidetud lambaliharulaad.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 kg lamba küljetükk
Sool
Must pipar
Sinep
120 g suitsuribi
100 g mustad kivideta ploomid
100 g kuivatatud õunad

Valmistamine
Rulaadi valmistamiseks võtta lamba küljetükist kondid välja. Liha vasardada ning hõõruda soola, pipra ja sinepi seguga. Siis laduda lihale ribadeks lõigatud suitsuribi, ploomid ja õunad, rullida kokku ning siduda vorstisidumisvõttega. Rulaad keeta maitsestatud keeduleemes pehmeks. Selleks kulub 1,5-2 tundi. Valminud rulaad jahutada vajutise all, et sellesse tühimikke ei jääks. Serveerimisel eemaldada sidumisnöör ja lõigata õhukesed viilud. Lambarulaadi juurde sobib hästi küüslauguga maitsestatud külm kaste majoneesist ja hapukoorest või maitsestamata jogurtist. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee