Lõunasöögi retseptid

Kodujuustu-suitsukalasalat II 

Toidutare, 25. november 2006, 14:55
Kodujuustu-suitsukalasalat tomati, kurgi ja õunaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g puhastatud suitsukala
100 g kodujuust
2 tk Tomat
1 tk väike värske või marineeritud kurk
1 tk Õun
Sidrunimahl
sibulapealsed
KASTE
1 dl kergelt vahustatud koor
Sool
suhkur
Must pipar
Aedtill

Valmistamine
Suitsukala tükeldada, kurk lõigata viiludeks, tomat sektoriteks. Õunal eemaldada südamik, õun lõigata viiludeks ja piserdada sidrunimahlaga. Salatiained segada õrnalt kokku ja valada kastmega üle.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee