Kalatoitude retseptid

Tuunikalasuupisted 

Toidutare, 25. november 2006, 12:11
Tuunikalakreemiga täidetud tuuleoad.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk ( 185 g ) tuunikalakonserv
100 g (maitsestamata) Toorjuust
50 g Või
ühe sidruni riivitud koor
1 sl Sidrunimahl
4 sl vahukoor
Sool
Must pipar
Aedtill

Valmistamine
Tuunikalakonserv nõrutatakse ja segatakse toorjuustu ning pehme võiga. Hõõrutakse ühtlaseks massiks. Mugav on segu valmistada köögikombainiga. Lisatakse sidruni mahl ja riivitud koor. Lõpuks segatakse hulka vahustatud koor ning maitsestatakse. Segu pannakse lusikaga või pritsitakse tuuleubadesse, mure- või lehttainakorvikestesse ( müüakse kauplustes, võib ka ise valmistada ). Suupisted kaunistatakse sidrunitükikeste ja tilliga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee