Kalatoitude retseptid
25. november 2006, 12:11

Tuunikalasuupisted

Tuunikalakreemiga täidetud tuuleoad.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk ( 185 g ) tuunikalakonserv
100 g (maitsestamata) Toorjuust
50 g Või
ühe sidruni riivitud koor
1 sl Sidrunimahl
4 sl vahukoor
Sool
Must pipar
Aedtill

Valmistamine
Tuunikalakonserv nõrutatakse ja segatakse toorjuustu ning pehme võiga. Hõõrutakse ühtlaseks massiks. Mugav on segu valmistada köögikombainiga. Lisatakse sidruni mahl ja riivitud koor. Lõpuks segatakse hulka vahustatud koor ning maitsestatakse. Segu pannakse lusikaga või pritsitakse tuuleubadesse, mure- või lehttainakorvikestesse ( müüakse kauplustes, võib ka ise valmistada ). Suupisted kaunistatakse sidrunitükikeste ja tilliga.