Paprikamaitseline lihasupp
Kogus: ühele
Koostisosad
400 g pehme sealiha
1 l vesi
Sool
Valge pipar
Vürts
2 tk Sibul
2 tk Paprika
4 kuni 5 tk Kartul
2 sl tomatipüree
õli
hakitud maitseroheline
Valmistamine
Liha lõigata kuubikuteks, panna keevasse vette ja keeta tasasel tulel pehmeks. Veidi aega enne keetmise lõppu lisada maitseained. Sibul koorida ja tükeldada, paprika puhastada seemnetest ning tükeldada kas ruutudeks või ribadeks. Tükeldatud köögivilju kuumutada väheses toiduõlis, kuni sibul on klaasjas, lisada tomatipüree ja kuumutada veel veidi. Segu lisada supile, kuumutada keemiseni ning lisada kuubikuteks lõigatud kartulid. Keeta, kuni kartulid on peaaegu pehmed. Valmis supile riputada hakitud maitserohelist. Lasta paar minutit enne serveerimist "tõmmata".
Kommentaarid (0)