Lõunasöögi retseptid

Farfalle tomatikastmega 

Toidutare, 24. jaanuar 2011, 06:48
Farfalle tomatikastmega Jaan Heinmaa
Kiirelt valmiv pastaroog, mis meeldib kindlasti neile, kes lihast ei hooli. Päikesekuivatatud tomatid ja kapparid lisavad vürtsi.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g Farfalle
2 sl õli
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
400 g Purustatud tomatid
1 tl (või pune) Basiilik (kuivatatud)
0.5 tl Tšillipulber
1 tl suhkur
Sool
Must pipar
2 dl Kappar
8 tk päikesekuivatatud tomatid
1 peotäit Basiilik (värske)
SERVEERIMISEKS
Parmesan v. muu kõva juust

Valmistamine
Kuumuta pannil õli ja prae hakitud sibulat mõni minut. Lisa peenestatud küüslauk, tomatikonserv, basiilik, tšillipulber, suhkur, sool ja pipar, kuumuta 10 minutit. Sega juurde kapparid ja hakitud kuivatatud tomatid, tõsta pann tulelt. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees pehmeks, kurna ning sega tomatikastme hulka. Lisa ka basiiliku lehed. Serveeri riivitud Parmesaniga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee