Küpsetamata magustoidud

Mannavaht jõhvikamahlast 

Toidutare, 6. oktoober 2008, 12:52
 Jaan Heinmaa
Laste lemmikuks on alati olnud mannavaht, mis maitseb eriti hästi, kui valmistad selle värsketest marjadest pressitud mahlast.

Kogus: kolmele

Koostisosad
2 dl jõhvikamahl
4 dl vesi
0.5 dl suhkur
0.75 dl Manna

Valmistamine
Kuumuta vesi, mahl ja suhkur keemiseni. Nõrista keevasse vedelikku manna. Keeda pidevalt segades 4-5 minutit, lase veidi jahtuda ning mikserda vahuks. Serveeri külma piimaga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee