Loomalihapada seentega
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
600 g Veiseliha
600 g värsked seened
5 kuni 6 tk Sibul
3 tk (suuremat) Tomat
1 kuni 1.5 dl punane vein
Sool
Must pipar
Valmistamine
Lõika liha kuubikuteks. Puhasta ja tükelda seened. Koori ning haki sibulad. Koori ja viiluta tomatid. Pruunista loomaliha hästi kuumal praepannil väheses õlis ( või ka ilma ), sega. Soola lisa siis, kui liha hakkab vedelikku välja ajama. Vala liha kuumakindlasse nõusse või kaanega ahjuvormi. Pruunista seened pannil väheses rasvaines koos sibulatega ja vala ahjuvormi. Pealmiseks kihiks pane tomativiilud. Kalla üle veiniga, kata nõu kaanega ja hauta ahjus 225°C juures umbes tund aega.
Kommentaarid (0)