Lõunasöögi retseptid

Oa-metsaseenepada 

Toidutare, 19. november 2006, 00:45
Ahjus küpsetatud aedoa-seenepada juustuga.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 pakk (külmutatud) Aeduba ehk Türgi uba
250 g soolatud metsaseened
50 g (riivitud) suitsujuust
1 tk Sibul
1 vars Varsseller
Basiilik (värske)
2 küünt Küüslauk
0.5 klaasi Valge vein
1 sl Või
3 kuni 4 viilu Juust

Valmistamine
Leota seened külmas vees. Keeda oad soolaga maitsestatud vees poolpehmeks. Kuumuta hakitud sibul ja purustatud küüslauk pannil võis klaasjaks ning aseta küpsetuspoti põhja. Lao kihiti oad, hakitud seened, viilutatud varsseller ja basiilik ning riivjuust. Maitsesta soola-pipraga, vala peale pool veinist ja veidi vett. Kata pott kaanega ning pane kuuma ahju. Poole haudumise ajal lisa ülejäänud vein. Enne lõplikku valmimist võta potikaas ära, pane peale paar juustuviilu ja lase toidul pruunistuda.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee