Kalatoitude retseptid

Juustuga gratineeritud koha 

Toidutare, 28. veebruar 2011, 09:48
Juustuga gratineeritud koha Jaan Heinmaa
Basiilik koos parmesani juustu ja tomatitega annab kohafileele võrratu maitse. Serveeri kuumade keedetud kartulite või riisiga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
600 g koha vm valge kala filee
oliivõli
Meresool
Purustatud pipar
200 g punased ja kollased kirsstomatid
Basiilik (värske)
200 g Mozzarella
20 g Parmesan v. muu kõva juust

Valmistamine
Tõsta kohafileed õliga määritud ahjuvormi, piserda üle oliiviõliga ning maitsesta soola-pipraga. Aseta poolitatud tomatid, tükeldatud basiilik ja viilutatud mozzarella fileedele. Puista üle parmesani juustuga ja piserda peale veidi õli. Küpseta ahjus 200°C juures 15-20 minutit, kuni roog saab kuldse värvuse.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee