Kalatoitude retseptid

Külm suitsukalarull 

Toidutare, 3. november 2008, 11:03
Külm suitsukalarullFoto: Jaan Heinmaa
Suitsukalarull on mahlane ja valmib kiiresti. Ketšup muudab taina veidi punakaks ning annab kergelt magusa maitse. Serveerimisel lõika rull 3 cm paksusteks viiludeks.

Koostisosad
TAINAS
3 dl kartulipüree (pulbrist valmistatud)
4 tk Muna
2 sl Ketšup
2 dl Jahu
0.5 tl Sool
1 tl Küpsetuspulber
TÄIDIS
200 g(murulaugumaitselin Toorjuust
1 dl Hapukoor
1 tk (hakitud) Punane sibul
1 sl Sidrunimahl
2 sl (hakitud) Murulauk
2 sl (hakitud) Aedtill
300 g (puhastatud) suitsutursk

Valmistamine
Valmista kartulipüree ja lase pisut jahtuda. Sega hulka munad, ketšup ja kuivainete segu. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta ahjus 175°C juures 30 minutit. Kummuta valmis põhi teisele küpsetuspaberile, lase jahtuda. Sega kokku täidis ja määri põhjale. Keera rulli ning paki tihedalt fooliumisse, säilita külmas. Sellest rullist saab 10-12 lõiku.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee