Pasta kuumsuitsuforelli-koorekastmes
Kogus: neljale
Koostisosad
400 g Pastatooted (penne,fusilli)
30 g Või
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
1 sl Jahu
2.5 dl Piim
250 g Hapukoor
ühe laimi mahl
300 g Forell (kuumsuitsu-)
Petersell (hakitud)
1 tl Sool
0.5 tl Must pipar
Valmistamine
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees al dente, kurna ja vala potti tagasi. Sulata kastrulis või, lisa hakitud sibul, küüslauguküüned ning hauta paar minutit. Lisa jahu ja kuumuta veel veidi. Seejärel kalla hulka piim, hapukoor ja laimimahl, sega ühtlaseks ning kuumuta paksenemiseni. Lisa puhastatud kuumsuitsuforell ja hakitud petersell, maitsesta soola-pipraga. Sega kaste pasta hulka ning serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
Kommentaarid (0)