Kalatoitude retseptid

Pasta kuumsuitsuforelli-koorekastmes 

Toidutare, 30. september 2010, 09:47
Pasta kuumsuitsuforelli-koorekastmes Jaan Heinmaa
Suitsumaitseline forellikaste on toitev ja rammus. Meeldiva lisamaitse annab roale laim.

Kogus: neljale

Koostisosad
400 g Pastatooted (penne,fusilli)
30 g Või
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
1 sl Jahu
2.5 dl Piim
250 g Hapukoor
ühe laimi mahl
300 g Forell (kuumsuitsu-)
Petersell (hakitud)
1 tl Sool
0.5 tl Must pipar

Valmistamine
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees al dente, kurna ja vala potti tagasi. Sulata kastrulis või, lisa hakitud sibul, küüslauguküüned ning hauta paar minutit. Lisa jahu ja kuumuta veel veidi. Seejärel kalla hulka piim, hapukoor ja laimimahl, sega ühtlaseks ning kuumuta paksenemiseni. Lisa puhastatud kuumsuitsuforell ja hakitud petersell, maitsesta soola-pipraga. Sega kaste pasta hulka ning serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee