Kalatoitude retseptid

Ahjulõhe majoneesiga 

Toidutare, 28. mai 2008, 13:39
Foto: Jaan Heinmaa
Majoneesikaste annab lõhele mahlakuse ja meeldiva maitse. Kes sinepit ei armasta, võib selle katteainete hulgast välja jätta.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
600 kuni 800 g fileed Lõhe
1 tl Sool
0.5 tl Sidrunipipar
MAJONEESIKASTE
1.5 dl Majonees
3 sl (hakitud) Aedtill
1 sl (peenestatud) Sibul
1 sl (mahedamaitseline Sinep
0.5 tl Sool
0.5 tl Sidrunipipar

Valmistamine
Sega hakitud till, sibul ja sinep majoneesiga, maitsesta 0,5 tl soola ning 0,5 tl sidrunipipraga. Pane kala ahjupannile, raputa üle 1 tl soola ja 0,5 tl sidrunipipraga ning määri peale majoneesisegu. Küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee