Kalatoitude retseptid

Forell teriyaki marinaadis 

Toidutare, 5. august 2008, 11:56
Forell teriyaki marinaadis Jaan Heinmaa
Lihtsalt valmistatav tervislik kalaroog, mida võib teha nii grillil kui ka ahjus. Jaapani teriyaki kastme ja laimi kooslus on kindel valik eksootika sõpradele.

Kogus: kuuele

Koostisosad
1 kg fileed Forell
MARINAAD
1 dl teriyaki kaste (Santa Maria)
ühe sidruni või laimi mahl
Sool
Sidrunipipar

Valmistamine
Sega omavahel teriyaki kaste, sidrunimahl, sool ja pipar. Eemalda fileelt nahk ja lõika kala tükkideks, pane marinaadi ning lase vähemalt kaks tundi maitsestuda. Grilli mõlemalt poolt 4 minutit või küpseta ahjus 200°C juures 15 minutit. Serveeri värske salatiga. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee