Kalatoitude retseptid

Forelli-peekonivardad 

Toidutare, 18. juuni 2008, 09:45
Forelli-peekonivardad Jaan Heinmaa
Forelli ümber keeratud peekon annab kalale võrratu suitsumaitse. Laimihõnguline marinaad austrikastmega lisab eksootikat ja magusust.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g fileed Forell
200 g Peekon
2 tk Punane sibul
1 laimi mahl Laim
1 tl mesi
1 tl Austrikaste
Must pipar

Valmistamine
Sega omavahel laimimahl, mesi, austrikaste ja pipar. Lõika forellifilee kuubikuteks ning kalla marinaad peale, lase hetke maitsestuda. Keera peekoniribad kalatükkide ümber ja lüki eelnevalt leotatud varraste otsa. Lõika sibulad neljaks ja torka samuti vardasse. Küpseta 7 minutit grillil või ahjus 200°C juures 15 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee