Lõunasöögi retseptid

"Pealinnakurgikesed" 

Toidutare, 15. november 2006, 02:49
Ahjus küpsetatud sealiharullid. Juurde paku praekartuleid ja rohelisi herneid sulavõis.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
600 g pehme sealiha
2 sl sulavõi
3 kuni 4 küünt Küüslauk
3 sl Majonees
1 tl Sinep
2 tk Sibul
1 sl (hakitud,värske) Aedtill
Sool
Must pipar
2 oksakest Petersell

Valmistamine
Tükelda liha ristikiudu sobivateks portsjoniteks, anna neile ovaalne või ümar kuju ( igale sööjale 2 lihatükki ), vasarda umbes 5 mm paksuseks. Määri sinepiga, raputa peale soola, musta pipart, hakitud tilli ja riivitud küüslauku. Keera kurgi moodi kokku. Sulavõiga määritud ahjupannile puista sibularõngaid, lao peale kergelt pruunistatud "kurgikesed", määri majoneesiga ja küpseta ahjus 35-40 minutit. Lao "kurgikesed" vaagnale ning garneeri värske peterselli või selleriga. Juurde paku praekartuleid ja rohelisi herneid sulavõis.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee