Ungari köök

Täidetud kanapoeg 

Toidutare, 15. november 2006, 02:36
Ungari roog. Täidetud kanapoeg Transilvaania moodi.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 tk ( 300 g ) kanapoeg
1 sl searasv küpsetamiseks
TÄIDIS
40 g sai
1 sl Piim
0.5 tk (keedetud) Muna
0.5 tk Sibul
1 sl hanemaks
1 sl Või
20 g Šampinjonid
15 g suitsupekk
Majoraan
Petersellilehed
Must pipar
Sool

Valmistamine
Sulata suitsupekikuubikutest rasv välja, lisa või ja prae selles sibulat, šampinjone ja kuubikuteks tükeldatud hanemaksa ning maitsesta majoraani, peterselli, pipra ja soolaga. Sega juurde kuubikuteks tükeldatud keedetud muna ja piimas leotatud sai. Täida kanapoeg selle massiga, õmble kinni ning küpseta mõõdukal kuumusel praeahjus. Juurde võid pakkuda rohelisi herneid, riisi ja soovi korral rohelist salatit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee