Lõunasöögi retseptid

Suvikõrvitsa-hakklihavorm 

Toidutare, 1. juuni 2008, 19:20
Väga mahlane vormiroog, mille juurde sobib pakkuda keedetud kartuleid.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
2 tk suvikõrvits
1 tk Porrulauk
300 g Hakkliha
1 tk Puljongikuubik
1 sl sojakaste
Must pipar
1 tl Paprika (jahvatatud)
PEALE
4 dl Piim
2 tk Muna
0.5 tl Sool
2 tk Tomat
Must pipar
2 dl Riivjuust

Valmistamine
Riivi suvikõrvitsad jämeda riivga. Haki porru. Prae pannil hakkliha ja lisa porru.Sega juurde murendatud puljongikuubik, sojakaste, pipar ja paprikapulber. Kata võitatud ahjuvormi põhi poolega suvikõrvitsakogusest. Vala peale hakklihasegu ning kata ülejäänud suvikõrvitsaga. Sega omavahel piim, munad ja sool ning vala vormi. Aseta kõige peale tomativiilud ja maitsesta musta pipraga. Riputa üle riivjuustuga. Küpseta ahjus 200°C juures 50 minutit. Serveeri keedetud kartulite ja värske salatiga. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee