Suupistepallid ehk tšillikastmesed hakklihapallid
Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
500 g veisehakkliha
2 tk Muna
2 dl Kaerahelbed
1 tl Sibulapulber
2 tl (terav) Tšillikaste
2 tl Aroomisool
KASTE
2 dl Ketšup
1.5 dl vesi
0.5 dl (punane) Veiniäädikas
1 dl Fariinsuhkur
1 tl Sibulapulber
0.5 tl Sinep
2 tl Tšillikaste
Valmistamine
Sega omavahel hakkliha, munad, kaerahelbed, sibulapulber, tšillikaste ja aroomisool. Vormi saadud segust 2-2,5 cm läbimõõduga pallikesed ning lao ahjuvormi. Küpseta ahjus 170°C juures 30 minutit. Sega ketšup, vesi, äädikas, fariinsuhkur, sibulapulber, sinep ja tšillikaste ning vala pallidele. Kata vorm fooliumiga ja küpseta veel 1 tund. Antud kogustest saab 40-45 suupistepalli.
Kommentaarid (0)