Mehhiko köök

Enchilada 

Maire Suitsu, 17. september 2009, 09:26
Enchilada on mehhiko köögist pärit toitev eelroog, mida aga sobib koos salatiga hästi serveerida ka õhtusöögiks. Meeldivalt eksootilise maitse annab veidi magus ananassisalsa.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
300 g Hakkliha
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
1 tk (punane) Paprika
1 purk valged oad omas mahlas
1 purk terav taco-kaste
1 tl Sool
0.5 tl Must pipar
6 tk (pehme nisutortil Tortilla
1 purk ananassisalsa
150 g Riivjuust

Valmistamine
Pruunista hakkliha. Lisa hakitud sibul ja küüslauk. Kui sibul on muutunud läbipaistvaks, lisa hakitud paprika ja jätka praadimist mõni minut. Lisa nõrutatud oad, taco-kaste, sool ja pipar. Hauta vaiksel tulel 5 minutit. Tõsta igale tortiljale 4 sl täidist, puista peale 1 sl riivjuustu ja keera rulli. Aseta tortiljad võitatud ahjuvormi, serv allpool. Vala üle ananassisalsaga ja riputa peale riivjuustu. Küpseta ahjus 200°C juures 20 minutit. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee