Itaalia köök

Pastaraguu 

Toidutare, 8. märts 2011, 13:36
PastaraguuFoto: Jaan Heinmaa
Retsept, mida itaallased on pärandanud truult põlvest põlve. Roog nõuab pikka küpsemisaega, seega sobib hästi nädalalõpu lõuna- või õhtusöögiks.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
400 g Tagliatelle
25 g Või
2 sl õli
1 tk Sibul
500 g Hakkliha
1 dl valge kuiv vein
1 kg (konserv) Purustatud tomatid
1 sl Tomatipasta
Sool
Must pipar
Parmesani v. muu kõva juust

Valmistamine
Kuumuta pannil või ja õli, prae selles hakitud sibulat. Lisa hakkliha ning jätka praadimist. Kalla juurde vein, purustatud tomatid ja tomatipasta, maitsesta soola-pipraga. Kata kaanega ning hauta madalal kuumusel aeg-ajalt segades 2 tundi. Sega omavahel keedetud tagliatelle ja kaste, puista üle riivitud Parmesaniga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee