Lõunasöögi retseptid

Farfalle kuumsuitsuforelli-koorekastmes 

Toidutare, 11. juuli 2012, 04:35
Farfalle kuumsuitsuforelli-koorekastmes Jaan Heinmaa
Suitsumaitseline forellikaste on toitev ja rammus. Meeldiva lisamaitse annab sellele laim.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g Farfalle
1 sl Või
1 sl õli
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
1 sl jahu
4 dl vahukoor
1 laim laimi mahl
300 g kuumsuitsuforell
hakitud petersell
Sool
Must pipar

Valmistamine
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees pehmeks, kurna ja vala tagasi potti. Sulata kastrulis või, lisa õli, hakitud sibul ja küüsluguküüned ning hauta paar minutit. Lisa jahu ja kuumuta veidi. Vala juurde vahukoor ja laimimahl, sega ühtlaseks ning kuumuta kastme paksenemiseni. Lisa puhastatud kuumsuitsuforell ja hakitud petersell, maitsesta soola-pipraga. Sega kaste pasta hulka ja serveeri kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee