Lõunasöögi retseptid

Spagetid tuunikala ja tomati kastmes 

Toidutare, 10. mai 2010, 06:37
 
Tervislik pastakaste tomati ja tuunikalakonserviga sobib eriti hästi spagettide juurde. Valmib 10 minutiga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
250 g Spagetid
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
1 tl Pune (kuivatatud)
1 sl õli
400 g Purustatud tomatid
2 sl Tomatipasta
1 karpi tuunikala vees
Sool
Must pipar
suhkur
SERVEERIMISEKS
Pune
Parmesani

Valmistamine
Tükelda sibul ja küüslauk, pruunista kergelt õlis. Lisa tomatikonserv ja -pasta ning keeda aeg-ajalt segades 5 minutit. Maitsesta pune, soola, pipra ja suhkruga. Nõruta tuunikalakonserv, lisa kastmele ja kuumuta läbi; ära enam keema lase. Serveeri kastet koos äsjakeedetud spagettidega. Kaunista värske punega. Soovi korral puista peale riivitud Parmesani juustu.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee