Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
250 g Spagetid
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
1 tl Pune (kuivatatud)
1 sl õli
400 g Purustatud tomatid
2 sl Tomatipasta
1 karpi tuunikala vees
Sool
Must pipar
suhkur
SERVEERIMISEKS
Pune
Parmesani
Valmistamine
Tükelda sibul ja küüslauk, pruunista kergelt õlis. Lisa tomatikonserv ja -pasta ning keeda aeg-ajalt segades 5 minutit. Maitsesta pune, soola, pipra ja suhkruga. Nõruta tuunikalakonserv, lisa kastmele ja kuumuta läbi; ära enam keema lase. Serveeri kastet koos äsjakeedetud spagettidega. Kaunista värske punega. Soovi korral puista peale riivitud Parmesani juustu.
Kommentaarid (0)