Linnuliha retseptid

Koorene pilaff kana ja kookosega 

Rudolf Visnapuu, 30. märts 2010, 10:23
Koorene pilaff kana ja kookosega Sandra Urvak
See pilaff valmib ruttu ning on mõnusalt kreemjas. Ideaalselt sobib siia kookosekoor, kuid seda saab asendada ka riivitud kookospähkli ja vahukoorega. Mõlemad variandid on maitselt väga head.

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk kanafilee
2 tk (punast,keskmist) Paprika
1 tk Sibul
1.5 klaasi Basmati riis
0.5 klaasi valge vein
100 g Kookoskoor
2 sl Hiina sweet chilli kaste
2 sl Fariinsuhkur
ühe sidruni mahl
Sool
Must pipar
praadimiseks oliivõli
2 kuni 3 oksa Petersell

Valmistamine
Lõika fileed ja paprika peenikesteks ribadeks ning sibul poolratasteks. Prae fileeribasid 3-4 minutit õlis. Lisa paprika ja sibul ning prae veel 2-3 minutit. Lisa riis ja prae veel 3-4 minutit. Vala juurde valge vein ning hauta vaiksel tulel 10-15 minutit. Lisa kookosekoor, sweet chilli kaste ja fariinsuhkur ning hauta, kuni riis on valmis. Maitsesta toit sidrunimahla, soola ja pipraga. Lõpus lisa peeneks hakitud petersell. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee