Linnuliha retseptid

Koorene pilaff kana ja kookosega 

Rudolf Visnapuu, 30. märts 2010, 10:23
Koorene pilaff kana ja kookosegaFoto: Sandra Urvak
See pilaff valmib ruttu ning on mõnusalt kreemjas. Ideaalselt sobib siia kookosekoor, kuid seda saab asendada ka riivitud kookospähkli ja vahukoorega. Mõlemad variandid on maitselt väga head.

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk kanafilee
2 tk (punast,keskmist) Paprika
1 tk Sibul
1.5 klaasi Basmati riis
0.5 klaasi valge vein
100 g Kookoskoor
2 sl Hiina sweet chilli kaste
2 sl Fariinsuhkur
ühe sidruni mahl
Sool
Must pipar
praadimiseks oliivõli
2 kuni 3 oksa Petersell

Valmistamine
Lõika fileed ja paprika peenikesteks ribadeks ning sibul poolratasteks. Prae fileeribasid 3-4 minutit õlis. Lisa paprika ja sibul ning prae veel 2-3 minutit. Lisa riis ja prae veel 3-4 minutit. Vala juurde valge vein ning hauta vaiksel tulel 10-15 minutit. Lisa kookosekoor, sweet chilli kaste ja fariinsuhkur ning hauta, kuni riis on valmis. Maitsesta toit sidrunimahla, soola ja pipraga. Lõpus lisa peeneks hakitud petersell. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee