Risotto punase veiniga
Kogus: ühele
Koostisosad
1 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
250 g veiseliha
0.5 klaasi kanapuljong kuubikust
1 klaas Risotoriis
2 klaasi kuiv punane vein
100 g Või
praadimiseks õli
Sool
Must pipar
3 oksa Tüümian
PEALE
Parmesan v. muu kõva juust
Valmistamine
Haki sibul väikesteks kuubikuteks ja küüslauk peeneks. Lõika veiseliha kuubikuteks. Prae liha oliiviõlis pruuniks. Lisa küüslauk ja sibul, vala peale puljong ning hauta tasasel tulel, kuni vedelik on aurustunud. Lisa riis ja prae 3-4 minutit. Lisa punane vein ning hauta tasasel tulel 20-25 minutit, kuni riis on valmis. Lõpus lisa peeneks hakitud tüümian ja või ning maitsesta soola-pipraga.Retsept on mõeldud neljale inimesele.
Kommentaarid (0)