Mehhiko köök

Tšilline kana-pähkli pajaroog 

Rudolf Visnapuu, 10. juuni 2009, 08:25
Kergelt valmiv pajaroog, mis maitseb Mehhiko toidu sõpradele. Kõrvale sobib väga hästi sidrun või laim, mis kustutab "tule teie suus".

Kogus: neljale

Koostisosad
1 klaas Pikateraline riis
4 tk keskmine broilerifilee
2 küünt Küüslauk
1 tk (keskmine) Sibul
1 tk (keskmine) Tomat
1 tk (keskmine) tšillikaun
2 sl peeneks hakitud metsapähklid
1 sl Või
praadimiseks õli
1 tk kanapuljongikuubik
0.5 klaasi apelsinimahl
Sool
Must pipar
2 oksa Petersell
2 tk Sidrun

Valmistamine
Keeda riis. Lõika filee ribadeks. Puhasta tšilli seemnetest. Haki sibul, tšilli ja küüslauk peeneks. Tomat lõika väikesteks tükkideks. Prae fileeribasid potipõhjas õlis 3-4 minutit. Lisa küüslauk, sibul, tomat ja pähklid ning prae veel 3-4 minutit. Lisa apelsinimahl, tšilli ja puljongikuubik ning hauta umbes 5 minutit. Lisa riis ja sega korralikult läbi. Lisa või ja hauta tasasel tulel 2-3 minutit. Pigista sisse ühe sidruni mahl ning maitsesta vajadusel soola ja musta pipraga. Lõpus lisa peeneks hakitud petersell. Serveeri sidunisektoritega. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee