Gluteenivabad retseptid

Risotto-suupisted 

Toidutare, 7. jaanuar 2008, 20:44
Risotto-suupisted majoneesi ja mustade oliividega.

Koostisosad
2 küünt Küüslauk
1 tk (keskmine) Sibul
8 viilu sink
1 tl (praadimiseks) Või
1 klaas Risotoriis
1 klaas valge vein
1 sl (riivitud) Parmesan v. muu kõva juust
2 tk Muna
Sool
Must pipar
1 sl peeneks hakitud petersell
Riivsai
õli friteerimiseks
5 tk mustad kivideta oliivid
2 sl Majonees

Valmistamine
Haki sink, sibul ja küüslauk peeneks ning prae potipõhjas võis 3-4 minutit. Lisa riis ja prae veel 5 minutit. Vala peale valge vein ning hauta 15-20 minutit vaiksel tulel, kuni risotto on valmis. Jahuta. Lisa toores muna, riivjuust ja peeneks hakitud petersell ning maitsesta soola-pipraga. Sega korralikult ühtlaseks massiks. Vormi tainast pallid ja paneeri riivsaias. Friteeri 5-10 minutit. Kui soovid pakkuda pallikei prae kõrvale, võid seda teha kohe. Kui soovid valmistada suupisteid, jahuta pallikesed pisut maha, pane neile natuke majoneesi ja kaunista oliivisektoritega. Antud kogusest saab 15 pallikest.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee