Hommikusöögi retseptid

Lehttainapirukad 

Toidutare, 6. november 2006, 23:14
Lehttainapirukad riisi-šampinjoni-munatäidisega. Täidisele võib lisada sinki, hakkliha, paprikat, porrut jne - just seda, mida parajasti soovid.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg valmis lehttainas
150 g Šampinjonid
1 sl Või
1 tk (keskmine) Sibul
0.5 klaasi (jasmiini) Basmati riis
2 tk (keedetud) Muna
4 oksa Petersell
Sool
Must pipar
pirukate määrimiseks muna

Valmistamine
Keeda riis ja jahuta. Lõika šampinjonid viiludeks ning haki sibul peeneks. Prae šampinjone ja sibulat võis, jahuta. Lisa riisile riivitud muna, seene-sibulasegu ning peeneks hakitud petersell. Maitsesta soola ja musta pipraga. Lõika lehttainast ruudud, pane keskele riisitäidis ning vormi pirukad. Määri pirukaid pealt munaga ja küpseta ahjus 190°C juures 15-20 minutit. Antud kogustest saab 20 pirukat.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee