Lõunasöögi retseptid

Paprika-riisisalat karrimajoneesiga 

Rudolf Visnapuu, 11. juuli 2008, 10:02
Paprika-riisisalat karrimajoneesiga Sandra Urvak
Mõnus, lihtne ja värvikas salat, mis sobib nii argipäevaks kui ka peolauale. Siit leiad kala ja lihata variandi, kuid võid proovida lisada nii kanaliha, sinki kui ka lõhet. Hästi sobib sellele salatile karriga majoneesikaste.

Kogus: kuuele

Koostisosad
1 tk (keskmine,punane) Paprika
1 tk (keskmine,kollane Paprika
1 tk (keskmine,rohelin Paprika
1 tk (väike) Kurk
3 tk (keskmist) Tomat
1 klaas Pikateraline riis
KARRIGA MAJONEESIKASTE
6 sl Majonees
2 sl (maitsestamata) Jogurt
1 tl Karri
VAJADUSEL
Sool
Must pipar

Valmistamine
Keeda ja jahuta riis. Lõika paprikad ja kurk peenikesteks ribadeks ning tomatid sektoriteks. Sega kastmeained omavahel hästi läbi ja hoia enne salatile lisamist 10 minutit külmikus. Serveerida võid salatit kas juba majoneesi sisse segatuna või sega kõik salatiained omavahel ja vala majoneesiga üle. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee