Taimetoidu retseptid

Täidetud suvikõrvitsarullid 

Toidutare, 6. november 2006, 22:29
Suvikõrvitsarullid, mille täidiseks on maitsestatud riis, kergelt soolatud lõhe ja köögiviljad, meenutavad välimuselt sushit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk keskmine suvikõrvits
TÄIDIS
3 sl Kodujuust
3 sl (keedetud) Pikateraline riis
Sool
Must pipar
Aedtill
kergelt soolatud lõhe
värske kurk
Paprika

Valmistamine
Lõika suvikõrvits pikuti õhukesteks viiludeks ja prae mõlmalt poolt kuival pannil ( võid ka griilida ). Sega omavahel riis ja kodujuust ning maitsesta soola, pipra ja peeneks hakitud tilliga. Vali vastavalt oma maitsele meelepärane täidis. Kui kasutad kurki, lõhet või paprikat, lõika need väikese sõrme paksusteks ja suvikõrvitsaviilude laiusteks kangideks. Laota suvikõrvitsaviiludele kodujuustu-riisitäidis, siis enda poolt valitud täidis ja keera rulli. Kui rull kipub lahti vajuma, võid selle näiteks murulauguvarrega kinni siduda. Antud kogustest saab 6 rulli.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee