Hommikusöögi retseptid

Riisipannkoogid suitsulõhe ja hapukoorega 

Toidutare, 6. november 2006, 22:04
Ka riisist annab teha huvitavaid ja maitsvaid pannkooke, mille juurde võiks pakkuda näiteks suitsulõhelõike ja hapukoort. Väga hästi sobivad needsamad pannkoogid koos suitsulõhega ka suupisteteks.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 tk (keskmist) Sibul
4 viilu sink
8 tk (värsket) Šampinjonid
2 dl (1 klaas) Risotoriis
1 sl õli praadimiseks
1 dl (pool klaasi) valge kuiv vein
1 dl (pool klaasi) vesi
1 tk (köögivilja) Puljongikuubik
1 tk Muna
8 viilu (peenikest) suitsulõhe
4 sl Hapukoor
ühe sidruni mahl
Sool
Valge pipar
Aedtill

Valmistamine
Kuumuta potis õli. Lisa peeneks hakitud sibul, šampinjonid ja sink ning prae kergelt. Vala peale riis ja prae veel 2-3 minutit. Lisa vein, vesi ja puljongikuubik. Hauta tasasel tulel kaane all, kuni vedelik aurustub ning tõsta jahtuma. Sega hapukoore hulka peeneks hakitud till ja sidrunimahl ning maitsesta pipra ja soolaga. Pane pannkookide valmimiseni külmikusse. Lisa jahtunud riisile lahtiklopitud muna. Vormi käte vahel pannkoogid ja prae pannil. Määri valmis pannkoogile maitsestatud hapukoort ning tõsta peale suitsulõhet. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee