Küpsetised

Kaneelikook II 

Toidutare, 13. oktoober 2008, 08:44
Kaneelikook Jaan Heinmaa
Uskumatult kerge kook on maitsev ka järgmisel päeval.

Kogus: ühele

Koostisosad
TAINAS
75 g või
2 dl Demerara või fariinsuhkur
3 tk munakollane
2.5 dl täistera nisujahu
1 tl sool
1 tl Küpsetuspulber
1.25 dl piim
3 tk munavalge
KATE
3 sl Demerara või fariinsuhkur
1 sl Kaneel (jahvatatud)
2 sl või
1 sl jahu
2 tk Õun

Valmistamine
Kuumuta ahi 175°C-ni. Vahusta toasoe või ja suhkur. Lisa ükshaaval ning pidevalt vahustades munakollased. Sega jahu, küpsetuspulber ja sool. Sega võivahusse vaheldumisi jahu ja piim. Lisa vahustatud munavalged. Kalla tainas võitatud 24 cm läbimõõduga vormi. Haki kokku katteained: või, suhkur, kaneel ja jahu. Puista tainale. Lao koogi serva õunaviilud. Küpseta 30 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee