Lihatoidu retseptid

Hakklihapommid sinihallitusjuustuga 

Toidutare, 1. september 2008, 12:37
Hakklihapommid sinihallitusjuustuga Jaan Heinmaa
Peekoniga vooderdatud hakklihapallid saavad kauni kuju, kui küpsetad neid muffinivormi pesades. Serveeri soojade suupistetena või sooja lisandina kartuli ja porgandi kõrvale.

Koostisosad
4 sl Riivsai
1 sl kartulijahu
1.5 dl vesi või piim
1 sl või
1 tk Sibul
1 tk muna
400 g segahakkliha
1 tl Sool
0.5 tl Must pipar
0.25 tl Valge pipar
60 g täidiseks sinihallitusjuust
8 viilu peale toorsuitsupeekon

Valmistamine
Sega riivsai kartulijahuga, lisa vesi või piim, sega hästi ja lase 5 minutit paisuda. Sulata või pannil ning kuumuta selles hakitud sibulat. Lisa riivsaia hulka hakkilha , sool, piprad, jahtunud sibulad ja muna. Sega, vormi lõikelauale piklikuks kangiks ning lõika kaheksaks. Tükelda sinihallitusjuust kaheksaks kuubikuks. Vormi käte vahel 8 pihvi, pane keskele juustukuubikud ja tõsta ääred keskele kokku. Keera palliks, pane risti peale pooleks lõigatud peekoniribad ning tõsta muffinivormi pesadesse või ahjuvormi. Küpseta ahjus 200°C juures 20 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee