Kalatoitude retseptid

Ahjulõhe toorsuitsupeekoniga 

Toidutare, 5. november 2006, 15:24
Ahjus küpsetatud lõhefilee toorsuitsupeekoni ja šampinjonidega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g (umbes) tükk lõhefileed
3 viilu toorsuitsupeekon
3 oksa Rosmariin
Sool
Must pipar
300 g Šampinjonid
külmpressitud oliivõli

Valmistamine
Piserda ahjuvorm oliivõliga üle ja aseta sellele soolaga hõõrutud lõhefilee. Pane rosmariinioksad ja toorsuitsupeekoniviilud lõhefileele. Maitsesta pipraga. Küpseta ahjus 200°C juures 15 minutit. Võta vorm ahjust välja ning lisa viilutatud šampinjonid. Piserda natukese oliivõliga ja pista uuesti ahju. Küpseta veel 15 minutit, kuni peekon on krõbe, kala küps ning šampinjonid kenasti pruunid. Maitsesta šampinjone lihtsalt soola ja pipraga. Retsept on mõeldud kahele-kolmele inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee