Hiina kapsa rullid IIFoto: Jaan Heinmaa
Lõunasöögi retseptid
18. november 2008, 09:41

Hiina kapsa rullid II

Soovi korral aseta enne ahjupanekut igale kapsarullile väike võitükike, see annab imehea maitse. Täidiseks riis ja tomat värskete ürtidega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 tk hiina (või savoia) kapsas
sool
vesi
TÄIDIS
2 dl riis
2 tk Tomat
1 tk ( suur ) Sibul
oliivõli
Ürdisool
värske basiilik või pune

Valmistamine
Keeda kapsalehed soolaga maitsestatud vees pehmeks ( u. 5 minutit ). Keeda valmis riis, pese ja nõruta. Haki sibul ning kuumuta pannil õlis. Sega hulka riis ja hakitud tomatid. Maitsesta soola ja pipraga ning peeneks hakitud basiiliku või punega. Tõsta igale hiina kapsa lehele 1 sl riisi-tomatisegu ning keera rulli. Lao rullid võiga määritud ahjuvormi ja küpseta 200°C juures 25 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.