Lõunasöögi retseptid

Hiina kapsa rullid II 

Toidutare, 18. november 2008, 09:41
Hiina kapsa rullid II Jaan Heinmaa
Soovi korral aseta enne ahjupanekut igale kapsarullile väike võitükike, see annab imehea maitse. Täidiseks riis ja tomat värskete ürtidega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 tk hiina (või savoia) kapsas
sool
vesi
TÄIDIS
2 dl riis
2 tk Tomat
1 tk ( suur ) Sibul
oliivõli
Ürdisool
värske basiilik või pune

Valmistamine
Keeda kapsalehed soolaga maitsestatud vees pehmeks ( u. 5 minutit ). Keeda valmis riis, pese ja nõruta. Haki sibul ning kuumuta pannil õlis. Sega hulka riis ja hakitud tomatid. Maitsesta soola ja pipraga ning peeneks hakitud basiiliku või punega. Tõsta igale hiina kapsa lehele 1 sl riisi-tomatisegu ning keera rulli. Lao rullid võiga määritud ahjuvormi ja küpseta 200°C juures 25 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee