Kiudainerikkad toidud

Soe ahjupaprika salat 

Toidutare, 18. november 2008, 09:49
Soe ahjupaprikasalat Jaan Heinmaa
Kes arnastab teravaid maitseid, lisagu köögiviljadele ka tšillikaun, teised võivad selle välja jätta.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
4 tk(erivärvilised) Paprika
3 sl oliivõli
3 küünt Küüslauk
1 tk tšillipiprakaun
12 tk must kivita oliiv
Sool
Must pipar
Tüümian (värske)
Basiilik (värske)

Valmistamine
Puhasta paprikad ja lõika suupärasteks tükkideks. Koori ning haki küüslauk. Poolita tšillikaun, puhasta seemnetest ja peenesta. Sega köögiviljad oliivõliga ning pane ahjuvormi. Maitsesta soola-pipra ja hakitud ürtidega. Kata vorm fooliumiga ning küpseta ahjus 175°C juures 50-60 minutit, lase jahutda. Serveeri ürtide ja pika saiaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee