Lõunasöögi retseptid

Grillitud lavaš 

Toidutare, 26. mai 2009, 11:29
Grillitud lavašFoto: Jaan Heinmaa
Hakklihatäidis muudab grillitud lavaši vastupandamatuks.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk (150 g) pakk lavaši
TÄIDIS
300 g hakkliha
1 tk Sibul
1 sl jahu
1 dl hapukoor
2 sl tomatipasta
0.25 tl Must pipar
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
0.5 tl Pune
0.5 tl sool
2 küünt Küüslauk
1 tk (punane) Paprika
100 g riivitud juust

Valmistamine
Pruunista hakkliha pannil. Lisa hakitud sibul ja jätka praadimist. Sega juurde jahu, hapukoor ja tomatipasta. Maitsesta pipra, paprikapulbri, pune, soola ning purustatud küüslaugua. Lisa hakitud paprika ja riivitud juust, tõsta tulelt ning jahuta veidi. Määri täidis lavašilehele. Keera lavaš pikemast otsast rulli ja lõika pooleks. Grilli mõlemalt poolt 5 minutit, lõika viiludeks ja serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee