Küpsetised

Ploomi-martsipanikeeks 

Toidutare, 6. september 2006, 02:26
Ploomikattega keeks sisaldab martsipani.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Ettevalmistusaeg umbes 25 minutit.Küpsetamisaeg umbes 30 minutit.

Koostisosad
100 g Või
200 g Martsipan
2 tk Muna
1 dl jahu
1 dl Kartulijahu
1 tl Küpsetuspulber
500 g ploomid
1 sl suhkur

Valmistamine
Poolita ploomid ja eemalda kivid. Kuumuta ahi 180°C-ni. Vahusta toasoe või ja martsipan. Lisa ükshaaval munad. Sega omavahel jahu, kartulijahu ja küpsetuspulber ning lisa võivahule. Vala tainas võitatud keeksivormi. Tõsta ploomid peale ja puista üle suhkruga. Küpseta keeksi 30 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee