100 grillrooga
Kalatoitude retseptid
30. mai 2009, 12:24

Kala-köögiviljapakid

Tervislik grillroog, mis koosneb kalast, köögiviljadest ja toorjuustust.

Kogus: neljale

Koostisosad
300 g kalafilee (hõbeheik, koha)
2 tk Porgand
1 tk Porrulauk
1 tk punane Paprika
200 g (küüslaugu)toorjuust
1 sl vedel mesi
1 sl Sidrunimahl
0.5 tl Sool
0.25 tl Must pipar
Aedtill

Valmistamine
Tükelda kalafileed. Lõika porgandid, porru ja paprika ribadeks. Lao neljale fooliumitükile kihiti kala ja köögiviljad. Puista peale soola, sidrunimahla ning hakitud tilli. Sega omavahel toorjuust, mesi ja must pipar. Tõsta segu kala-köögiviljaportsjonitele ja keera pakikesed otsast tihedalt kinni ning grilli 20-30 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.