Lõunasöögi retseptid

Pikad vorstid õunte, sibula ja paprikaga 

Toidutare, 24. august 2006, 04:07
Atraktiivne roog, mis ühendab endas niihästi liha kui ka värvikad ja mahlased lisandid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
6 tk pikk peenike õllevorst
3 tk rohelist Õun
3 tk Sibul
3 tk punast Paprika
3 tk kollast Paprika
PINTSELDAMISEKS
universaalset või tšilligrillõli

Valmistamine
Lõika õunad ja kooritud sibulad 2 cm laiusteks sektoriteks. Sama suured tükid lõika ka paprikast. Pista varda külge vorsti üks ots, seejärel aja vardasse õunatükk, erivärvilised paprikatükid ja sibulasektor. Korda samas järjekorras, kuni varras on täis. Viimasena pista vardaots läbi vorsti teisest otsast. Küpseta madalal kuumusel mõlemalt poolt 7-10 minutit, pintseldades aeg-ajalt grilliõliga. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee