Lõunasöögi retseptid
24. august 2006, 04:07

Pikad vorstid õunte, sibula ja paprikaga

Atraktiivne roog, mis ühendab endas niihästi liha kui ka värvikad ja mahlased lisandid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
6 tk pikk peenike õllevorst
3 tk rohelist Õun
3 tk Sibul
3 tk punast Paprika
3 tk kollast Paprika
PINTSELDAMISEKS
universaalset või tšilligrillõli

Valmistamine
Lõika õunad ja kooritud sibulad 2 cm laiusteks sektoriteks. Sama suured tükid lõika ka paprikast. Pista varda külge vorsti üks ots, seejärel aja vardasse õunatükk, erivärvilised paprikatükid ja sibulasektor. Korda samas järjekorras, kuni varras on täis. Viimasena pista vardaots läbi vorsti teisest otsast. Küpseta madalal kuumusel mõlemalt poolt 7-10 minutit, pintseldades aeg-ajalt grilliõliga. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.