Lõunasöögi retseptid

Tulised ribid 

Toidutare, 18. juuni 2008, 08:04
Tulised ribid Jaan Heinmaa
Tuliste ribide küpsemiseks kulub tükk aega, mistõttu tasub panna nad aegsasti tulele.

Kogus: kuuele

Koostisosad
1.5 kg ribid
MARINAAD
1 dl Ketšup
1 dl õli
0.5 dl sojakaste
1 dl worcestershire&#034i kaste
3 sl Sinep
tabasco kaste või tšillipulber
1 dl Fariinisuhkur

Valmistamine
Sega omavahel marinaadiained. Pane ribi marinaadi ja hoia jahedas kohas vähemalt üks öö. Küpseta grillil madalal kuumusel 1,5 tundi, kuni kont hakkab liha küljest eralduma. Pintselda küpsetamise ajal pidevalt marinaadiga. Kõrbemise vältimiseks võid ribi ka eelnevalt fooliumis küpsetada ja lõpus 10 minutit grillil pruunistada. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee