Lõunasöögi retseptid

Grillitud sea sisefilee 

Toidutare, 1. juuli 2009, 13:53
 Jaan Heinmaa
Punases vürtsikas marinaadis seafilee juurde sobib hästi värske salat.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg sea sisefilee
MARINAAD
1 dl õli
1 dl Veiniäädikas
1 dl ketšup
1 dl apelsinimahl
1 dl worcestershire&#034i kaste
1 tl Sool
1 tl tšillipulber
2 tl Paprika (jahvatatud)

Valmistamine
Sega omavahel marinaadiained. Tõsta filee marinaadi ja lase külmkapis öö otsa seista. Grilli aeg-ajalt keerates 15 minutit. Enne serveerimist lõika liha viiludeks. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee