Veiseliha retseptid

Grillitud veisefilee 

Toidutare, 27. juuli 2012, 05:26
Grillitud veisefileeFoto: Jaan Heinmaa
Mahlased basiiliku- ja küüslaugumaitselised minutipihvid lihtsalt sulavad suus.

Kogus: neljale

Koostisosad
4 viilu veise sisefilee
MARINAAD
0.5 dl Balsami veiniäädikas
0.5 dl õli
1 peotäis,hakitud Basiilik (värske)
1.5 tl Sool
1 tl Must pipar
2 purustatud küünt Küüslauk
2 tl Sidrunimahl

Valmistamine
Sega omavahel marinaadiained. Tõsta fileed marinaadi ja lase maitsestuda 30 minutit. Grilli fileed mõlemalt poolt 7 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee