Linnuliha retseptid

Soja-kalkunivardad 

Toidutare, 30. aprill 2008, 11:24
 
Kalkunivardad on tervislikud ja valmivad kiirelt. Lisandiks sobivad grillitud köögilijad.

Kogus: neljale

Koostisosad
1 kg kalkuni rinnafilee
MARINAAD
1 dl sojakaste
1 dl Valge vein
4 sl õli
1 sl Fariinsuhkur
0.5 dl (valge veini) Veiniäädikas
4 küünt Küüslauk
0.5 tl (jahvatatud) Ingver (kuivatud)
0.5 tl Sool
0.25 tl Must pipar
0.5 tl Cayenne'i pipar
KÖÖGIVILJAVARDAD
suvikõrvits
paprika
maisitõlvikud
minitomatid
PINTSELDAMISEKS
ananassiglasuurkaste

Valmistamine
Tükelda kalkunifilee. Sega kokku marinaad ja pane kalkun vähemalt 5 tunniks maitsestuma. Torka fileetükid vardasse ning küpseta grillil marinaadiga pintseldades. Samuti tükelda köögiviljad ja lüki vardasse. Grillimise ajal pintselda neid glasuurkastmega, nii saavad need meeldivalt magusa ananassimaitse ega kuiva. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee