Linnuliha retseptid

Tšillimaitselised kana poolkoivad 

Toidutare, 18. juuni 2008, 07:08
Tšillimaitselised kana poolkoivad 
Grillroog. Veidi magusamaitselised poolkoivad maitsevad hästi ka lastele.

Kogus: ühele

Koostisosad
12 tk kana poolkoib
MARINAAD
2 küünt Küüslauk
1 tk (väike) Harilik sibul
3 sl vedel mesi
3 sl sojakaste
2 sl sweet & hot tšillikaste

Valmistamine
Purusta küüslauguküüned ja haki sibul peeneks. Lisa mesi, soja- ja tšillikaste, sega ühtlaseks. Tõsta koivad marinaadi ning lase külmkapis maitsestuda neli tundi kuni üks öö. Aeg-ajalt sega koibi. Grilli madalal kuumusel 25 minutit vahepeal marinaadiga pintseldades. Võid ka koivad fooliumisse keerata ning küpsetada ahjus 200°C juures 20 minutit ja siis grillida 5 minutit. Antud marinaadi kogus on mõeldud 12 kana poolkoiva marineerimiseks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee