Penne'd juustu-tomatikastmes
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
400 g penne või muu pasta
100 kuni 200 g sealiha
2 sl Või
1 purk 400 g Purustatud tomatid
500 g või värsked tomatid
Petersellilehed
250 g Riivjuust
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
Sool
Must pipar
1 kaun Tsilli
Valmistamine
1. Lõika liha ribadeks. Koori ja tükelda sibulad, viiluta küüslauk. Keeda pastat rohkes soolaga maitsestatud vees 5 minutit.
2. Sulata suurel pannil või ja pruunista liha. Lisa sibul ning küüslauk, mõne aja pärast ka tomatikonserv (või tükeldatud värsked tomatid) ja hakitud tšilli. Sega läbi ning maitsesta soola-pipraga. Hauta madalal kuumusel 5-10 minutit.
3. Nõruta pasta, kalla kastme hulka ja sega korralikult. Keeda väiksel tulel, kuni pasta on pehme. Tükelda petersell ning lisa koos juustuga potti, sega läbi.
Kommentaarid (0)