Lõunasöögi retseptid

Penne'd juustu-tomatikastmes 

Toidutare, 5. jaanuar 2009, 19:50
Penne juustu-tomatikastmes Jaan Heinmaa
Kui kodumaised tomatid on küpsed ja head, valmista roog kindlasti nendega. Muul ajal tarvita tomatikonservi. Tšillipipar lisab roale mõnusat teravust, kuid soovi korral võid selle ka retseptist välja jätta.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g penne või muu pasta
100 kuni 200 g sealiha
2 sl Või
1 purk 400 g Purustatud tomatid
500 g või värsked tomatid
Petersellilehed
250 g Riivjuust
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
Sool
Must pipar
1 kaun Tsilli

Valmistamine
1. Lõika liha ribadeks. Koori ja tükelda sibulad, viiluta küüslauk. Keeda pastat rohkes soolaga maitsestatud vees 5 minutit.
2. Sulata suurel pannil või ja pruunista liha. Lisa sibul ning küüslauk, mõne aja pärast ka tomatikonserv (või tükeldatud värsked tomatid) ja hakitud tšilli. Sega läbi ning maitsesta soola-pipraga. Hauta madalal kuumusel 5-10 minutit.
3. Nõruta pasta, kalla kastme hulka ja sega korralikult. Keeda väiksel tulel, kuni pasta on pehme. Tükelda petersell ning lisa koos juustuga potti, sega läbi. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee