Lõunasöögi retseptid

Suvikõrvitsasupp riisiga 

Toidutare.ee, 1. august 2006, 13:31
Maitsev püreesupp

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg Rullkõrvits
1 liiter Vesi
2 tk Puljongikuubik
1 dl Pikateraline riis
3 dl Rõõsk koor
Pipar
Sool

Valmistamine
Valmista veest ja kuubikutest kanaleem. Lõika suvikõrvitsad koos koortega viiludeks, lisa pestud riis, kalla kanaleem peale ning hauta madalal kuumusel 25 minutit. Töötle sauseguriga otse keedunõus püreeks, maitsesta suhteliselt tugevasti soola ja pipraga ning pane järgmise päevani külmkappi. Enne serveerimist lisa soovikohase konsistentsi saavutamiseks rõõska koort või piima. Viimistle maitse.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee