Kiudainerikkad toidud

Rabarberi-banaanisalat 

Toidutare.ee, 1. august 2006, 12:48
Maitsev kevadine magus salat.

Koostisosad
2 dl puhastatud ja tükeldatud rabarberit
0.5 sl Kristallsuhkur
1 sl Vesi
0.5 tk Banaan
0.75 sl meeliköör

Valmistamine
Koori banaanid ja tükelda. Sega suhkrust ja veest siirup. Kuumuta rabarberi tükke kergelt suhkrusiirupis, umbes 3 minutit. Peale kerget keetmist tõsta rabarberitükid kaussi, lisa tükeldatud banaanid ja sega ettevaatlikult. Maitsesta meelikööri või meega. Enne serveerimist lase salatil maitsete ühtlustumiseks külmikus veidi aega seista. Serveeri jäätise või vahukoorega.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee