Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
0.5 kg Kartul
2 tk Suvikõrvits
1 dl Õli
Purustatud pipar
küüslaugupulber
400 g Fetajuust
6 tk Tomat
Valmistamine
Viiluta rullkõrvits ja kartulid köögikombainiga õhukesteks, umbes 2 mm paksusteks viiludeks. Paksemate viilude puhul pikenda esimest küpsetusfaasi 10 minuti võrra.
Määri ahjuvorm rasvainega. Nirista köögiviljad õliga üle, riputa peale maitseained ja sega hästi läbi. Soolaga võiks olla tagasihoidlik, kuna feta on üsnagi soolane. Kalla segu vormi, vajuta pind tasaseks, kata vorm fooliumiga ja küpseta 200° C juures 20 minutit. Kata siis roa pind õhukeste tomatiratastega, need omakorda pisikesteks tükkideks lõigatud fetajuustuga.
Küpseta lahtiselt veel 20-30 minutit.
Kommentaarid (0)