Taimetoidu retseptid

Ahjuköögiviljad feta-juustuga 

Toidutare.ee, 15. juuli 2006, 17:58
Ahjuköögiviljad juustuga 
Maitsev ahjuroog.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
0.5 kg Kartul
2 tk Suvikõrvits
1 dl Õli
Purustatud pipar
küüslaugupulber
400 g Fetajuust
6 tk Tomat

Valmistamine
Viiluta rullkõrvits ja kartulid köögikombainiga õhukesteks, umbes 2 mm paksusteks viiludeks. Paksemate viilude puhul pikenda esimest küpsetusfaasi 10 minuti võrra.
Määri ahjuvorm rasvainega. Nirista köögiviljad õliga üle, riputa peale maitseained ja sega hästi läbi. Soolaga võiks olla tagasihoidlik, kuna feta on üsnagi soolane. Kalla segu vormi, vajuta pind tasaseks, kata vorm fooliumiga ja küpseta 200° C juures 20 minutit. Kata siis roa pind õhukeste tomatiratastega, need omakorda pisikesteks tükkideks lõigatud fetajuustuga.
Küpseta lahtiselt veel 20-30 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee