Kalatoitude retseptid

Meega glasuuritud grill-lõhe 

Toidutare.ee, 3. juuli 2006, 17:47
Kala glaseerimiseks võib kasutada näiteks mett, kuid samas ka teravamaitselisi kastmeid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 kg lõhe steike
GLASUURIKS
1 pk Või
2 dl Oliiviõli
3 tk Sibul, hakituna
4 küünt Küüslauk
3 dl Ketshupit
3 dl mett
1 dl siidriäädikat
4 sl Worchesteri kastet
4 sl teravat grillkastet
pune
Tüümian
Paprika (jahvatatud)
tshillipulber
Sool
Must pipar

Valmistamine
Kuumuta või ja 2 sl õli potis, lisa sibul ja küüslauk ning hauta need pehmeks.Lisa ketshup, vesi ja äädikas, maitseained ja -kastmed ning keda segu tasasel tulel paksuks ja läikivaks kastmeks.Määri lõhetükke 1 sl õliga ja grilli neid 5 minutit mõlemalt poolelt.Pintselda kastmega kalatükke ka grillimise ajal.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee