Hommikusöögi retseptid
11. november 2008, 15:36

Veise sisefilee premium-tüüpi õllega

Õlle baasil valmistatud marinaad sobib ideaalselt veiselihale.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 kg veiseliha
MARINAAD
0.5 l Premium õlu
2 tk sibul, keskmise suurusega
2 sl Sinepiseemned
2 sl kange sinep
2 sl valge veiniäädikas
1 kimp Petersell
2 dl toiduõli
4 tk loorberileht
2 sl Sool

Valmistamine
Purusta sinepiseemned uhmris ja sega need sibula, sinepi, äädika, peterselli ja õllega.Vala peene joana juurde õli.Rösti grillil loorber, purusta see käte vahel ja lisa marinaadile. Maitsesta soolaga.Puhasta veisefilee kelmetest, lõika kuni 2,5 cm tükkideks ja tõsta marinaadi.Maitsestumiseks piisab 6 tunnist.