Hommikusöögi retseptid

Veise sisefilee premium-tüüpi õllega 

Toidutare.ee, 11. november 2008, 15:36
Õlle baasil valmistatud marinaad sobib ideaalselt veiselihale.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 kg veiseliha
MARINAAD
0.5 l Premium õlu
2 tk sibul, keskmise suurusega
2 sl Sinepiseemned
2 sl kange sinep
2 sl valge veiniäädikas
1 kimp Petersell
2 dl toiduõli
4 tk loorberileht
2 sl Sool

Valmistamine
Purusta sinepiseemned uhmris ja sega need sibula, sinepi, äädika, peterselli ja õllega.Vala peene joana juurde õli.Rösti grillil loorber, purusta see käte vahel ja lisa marinaadile. Maitsesta soolaga.Puhasta veisefilee kelmetest, lõika kuni 2,5 cm tükkideks ja tõsta marinaadi.Maitsestumiseks piisab 6 tunnist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee